Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 23. september 2012

Smoke Mohawk med nytt album, ny video og ut på turné

Smoke Mohawk, som har tidligere fartstid fra band som WE, Gluecifer, Bela B, My Midnight Creeps, Astroburger, Stein Torleif Bjella og Cloroform, er ute med nye video og klar med sitt andre studioalbum.

Av: Victor Josefsen / Foto: Pressebilder

 
Smoke Mohawk har signert platekontrakt med Noisolution i Berlin og Ohyeah i Norge. Plata er spilt inn i Ampertone Studios med produsent og tekniker Johnny Skalleberg, og gjesteartist Nils Petter Molvær bidrar. Albumet titulert Viva El Heavy Man kommer ut på LP, CD og digitalt i Norge 12. oktober. Albumet blir også gitt ut i resten av Europa.

Smoke Mohawk har nylig sluppet ny video fra albumet Viva El Heavy Man titulert «Crazy Horses», som er deres andre video. En galopperende coverlåt av tenåringsmormonerne The Osmonds. Den C-film inspirerte videoen til «Crazy Horses» er lavbudsjett sci-fi-action blandet med herlig rock-idioti, meldes det. Sjekk selv:

 

 

Smoke Mohawk skal ut på Tysklandsturné med Imperial State Electric i september. Imperial State Electric er Nicke Andersson fra The Hellacopters sitt nye band. Begge bandene er plateaktuelle i år og i forbindelse med tuneen gir de ut en split-single (7″ vinyl) hvor de covrer hver sin Blue Öyster Cult-låt.

Turné med Imperial State Electric (gjenstående konserter):

23. september: ISC, Bern (CH)
25. september: 59:1, München
26. september: Hirsch, Nürnberg
27. september: Bi Nuu, Berlin

Smoke Mohawk releasekonsert Oslo: 13. oktober, The Crossroad Club.

 

Du kan låne musikk av utøvere som er nevnt i saka, bare klikk på lenkene. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 68 andre abonnenter