Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 20. oktober 2012

Young Dreams: Drømmepop anno 2012

 

Hypeworthy // Kan en si noe om Young Dreams uten å nevne noe Bergensbølgen i samme åndedrag? Nja, spørsmålet er vel om den noensinne har avtatt, eller om bare en bølge har tatt over for en annen. Sånn sett er det bare passende at bandets frontfigur (eller det nærmeste en kan kalle en frontfigur) er eks-wonderboy Matias Tellez. Med kred-labelen Modular bak seg og fersk Pitchfork-love i sekken, er det et understatement å si at Young Dreams har noe bra på gang.

 


Den nye singelen «Fog Of War» har nådd godt over 6000 (nå over 15 000, journ. anm.) på en snau uke på SoundCloud, og det er da heller ikke ufortjent. Young Dreams sin drømmepop anno 2012 er så godt som skredderssydd for å få enhver indiehipster til å heve øyenbrynene bak hornbrillene (ouch, backlash), og når en vet at de har mer bra saker på lager er det bare å se frem til debutalbumet som slippes tidlig neste år.

 

 

Saka er hentet fra Rune Aas sin brillefine musikkblogg Brilleslange Brilleslange

Du kan låne musikk av Young Dreams frontfigur Matias Tellez på Deichmanske bibliotek, Musikkavdelingen

10 kommentarer til “Young Dreams: Drømmepop anno 2012”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 62 andre abonnenter