Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 23. oktober 2012

A-laget slipper video og gratis mixtape

 

– Mens vi ennå jobber med A-laget-albumet slipper vi en gratis mixtape bestående av demoer, skisser og halvferdige låter som Laget mente var for fete til å ikke deles med fansene våre. Resultatet er “Nokke Feita 3.5 – Hor & Tapte Spor: 2008 – 2011”, et ærlig, uironisk, ekte og direkte innblikk i A-lagets måte å arbeide på, melder bergensrapperne i A-Laget.

 

Her følger første smakebit fra det foreløpig utitulerte albumet, Souldrop– og Drippin-produserte «Breiar meg», en enkel hyllest til å ta opp mest mulig plass. Musikkvideoen er laget av Andrew Amorim og Johannes Greve Muskat og ble filmet bakcstage etter Bærturkonserten vår på Rockefeller.

 

 

 

Sjekk også: Intervju med Souldrop

Og: Souldrop oppsummerer sommeren

Én kommentar til “A-laget slipper video og gratis mixtape”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 46 andre abonnenter