Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Musikkavdelingen Anbefalinger 28. oktober 2012

U2s Larry Mullen jr. klar for Erik Poppes nye film

Erik Poppe har har trommet sammen kjente skuespillere som Juliette Binoche og Nikolaj Coster-Waldau til filmen A Thousand Times Good Night. Nå er også U2s Larry Mullen jr. klar.

Foto: Pressebilde

Erik Poppe forteller om U2-trommeslageren:

– Jeg ville ha en overraskelse, og denne gangen ble det Larry Mullen jr. fra bandet U2. Når jeg først var her i Dublin, kunne jeg ikke klare å la være og spørre, for å få friskhet og noe rått inn i filmen.
Larry Mullen jr. er for lengst blitt en legende som musiker, men hvordan fungerer en så etablert artist som skuespiller? Dette er absolutt utenfor hans komfortsone, sier han selv, men jeg elsker å se hvordan han blir tryggere og tryggere for hver dag og at han fungerer. Han er modig som tør dette.
Irland og Dublin er James Joyce, Beckett og U2. Joyce og Beckett er døde, mens U2 er i live. – Dermed var det helt umulig ikke å spørre ham. Han er den i bandet som har det råeste utseende, den største kredibiliteten og ligner mest på manusforfatteren min, Harald Rosenløw Eeg, sier Poppe.

Larry Mullen jrbeveger seg for tiden mellom det han kaller for «dagjobben», som er A Thousand Times Good Night-settet, og «kveldsjobben», som er opptakene til den nye U2-platen på sørsiden av byen.

 

 

I tillegg har Erik Poppe sikret seg Maria Doyle Kennedy, kjent fra «Downton Abbey» og «The Tudors», og regissøren er mildt sagt begeistret:

– Jeg så henne først som den kvinnelige hovedrollen i «The Commitments» for altfor mange år siden. Siden har hun dukket opp i «Dexter», som dronningen i «The Tudors» og «Dowton Abbey», blant mye annet. Alltid annerledes og forførende. Ingen har større evne til å forvandle seg og skape nye karakterer enn henne. Hun er en drøm å jobbe med! Maria er noe så sjeldent som naturlig begavet fra fødselen av, i alt hun gjør. Enten det er musikk eller skuespill. Jeg får gåsehud av å gi så presise skuespillere instruksjon, avslutter Poppe.

Mullen jr. spiller Tom, og Kennedy hans kone Theresa, et vennepar av hovedpersonene spilt av Binoche og Coster-Waldau.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter