Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 3. november 2012

Plateanmeldelse: The Shins – «Wincing the Night Away»

 

Artist: The Shins

 

Album: «Wincing the Night Away» (2007)

 

Plateselskap: Sub Pop

 

5

 

Albuquerque-bandet The Shins omfavnet verden med sin kreative og smekre pop på albumet Chutes Too Narrow i 2003. Fire år senere inntok de på ny poparenaen, med Wincing the Night Away. På Cutes Too Narrow både foredlet og fornyet gruppa den klassiske popformelen. Her viste de til gangs at de behersket kunsten å lage utfordrende, iørefallende poplåter med mange lag: låter man kan dukke ned i gang på gang, og allikevel stadig oppdage nye, smarte detaljer ved. Albumet Wincing the Night Away viser at de i høyeste grad fortsatt kan mekke poplåter, selv om ikke alt her er snekret i hop like tilgjengelig og iørefallende som på forrige album.

 

Du kan låne CD’er og DVD av The Shins på Deichmanske bibliotek, Musikkavdelingen.

 

Sjekk også: The Shins er klare med sitt første album på 4 år!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 20 andre abonnenter