Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 4. november 2012

Plateanmeldelse: Black Feather – «Silhouette»

Black Feather

 

«Silhouette» (2009)

 

Other Electricities / Diger/

 

4

 

Harald Frøland, tidligere gitarist i Jaga Jazzist, er hjernen bak Black Feather. Harald slår virkelig på stortromma på sitt soloalbum. Foruten å produsere selv, så trakterer han elleve instrumenter, dessuten bidrar Jaga-venner med horn. Det storslagne uttrykket kan på sitt beste sammenlignes med hypnotiserende Mercury Rev og Spiritualized. Harald spiser kanskje foreløpig ikke kirsebær med slike storheter, men vi har god tro på at de store vyene slår ut i full musikalsk blomst neste gang.

 

 

Anmeldelsen er pubisert tidligere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 68 andre abonnenter