Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 8. november 2012

Kaizers Orchestra spiller sin første konsert i London

For første gang i sin tolv år lange karriere tar Kaizers Orchestra turen til Storbritannia. Kaizers, som fra før har takket nei til Glastonbury festivalen to ganger, kommer endelig til musikkmetropolen London og spiller én kveld på 1600 kapasitetsvenuen Koko i Camden Town, 25. april 2013.

Av: Victor Josefsen / Foto: Paal Audestad

Etter at den nå legendariske Roskildekonserten bandet gjorde sommeren 2002 åpnet det europeiske markedet opp for Kaizers Orchestra, har europaturneer vært fast inventar i bandets kalender. Ingen skjønte hva de sa, men folk skjønte hva de mente, og det var nok. 13 land har Kaizers Orchestra vært innom utenfor Norge, men England har aldri vært et av de, før nå.

– England har egentlig aldri passet inn i planene våre før, forteller Janove Ottesen.

– I tillegg er det masse uskrevne regler og normer og ritualer man må gjennom der for å i det hele tatt ha en sjanse. Vi gadd aldri sette oss inn i det der, så vi kjørte hardt på på kontinentet heller. Og vi har vært happy med det, vi. Men nå, i vårt siste år for denne gang, hadde vi lyst til å ta turen. Vi har endel fans der borte, det bor mange nordmenn der og Koko er en kul venue å hilse på i. Vi tror dette kan bli fantastisk moro!

 

Du kan låne CD’er, DVD og bok av (og med) Kaizers Orchestra på Deichmanske bibliotek, Musikkavdelingen

Én kommentar til “Kaizers Orchestra spiller sin første konsert i London”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 69 andre abonnenter