Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 11. november 2012

Anorakk-Romanser

Twee-update fra det fjerne Østen: Som tidligere omtalt, foregår det en aldri så liten indiepopbølge i Japan om dagen. Den ser heller ikke ut til å gi seg med det første, og sist ut i rekka av småinteressante utgivelser er en samler fra online-indiepoplabelen Ano(t)raks. Som med mye av indiepopscenen ellers i Japan, må kvaliteten på samleren Soon V.A. også sies å være en smule varierende. Et av bandene som derimot peker seg ut her, er Homecomings med låten «You Never Kiss». Produksjonsmessig er det mer eller mindre på demonivå, noe som i og for seg kan legges til på twee-poengkontoen, men det er ett eller annet med koblingen tweepop og Japan som av og til bare stemmer. I Homecomings sitt tilfelle er kombinasjonen supernaiv indiepop og kvinnelig vokal med japansk aksent en klar vinner. Sjekk for øvrig ut hele samleren Soon V.A. på Bandcamp.

 

 

Saken er hentet fra Rune Aas sin brillefine musikkblogg Brilleslange Brilleslange (Oppdateres ikke lenger, red anm. 5. september 2017)

Én kommentar til “Anorakk-Romanser”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 46 andre abonnenter