Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 12. november 2012

Deadbeatz & Delario: Horror-inspirert video – «Teddy’s Nightmare»

Deadbeatz & Delario melder:
– En låt om reisen fra ignoranse til innsikt, om å bryte ut av labyrinten, tenke utenfor boksen eller dø.

«I idéfasen på «Teddy’s Nightmare» var ønsket å bryte regler, og samtidig lage en hard «rett i trynet» hiphop-låt som fortalte en historie. I tillegg ville Delario utfordre seg selv på vokal, og resultatet ble et råere uttrykk og en ren kontrast til det han er kjent for fra tidligere låter», melder Deadbeatz & Delario videre.

 

 

Delario (Andreas Wallevik) er kanskje den eneste artisten innen hiphop-sjangeren som representerer Hardangerfjorden. Han vokste opp i Ulvik, Hardanger, og er nå bosatt i Bergen. Atmosphere, Kendrick Lamar og The Streets er noen av artistene han har latt seg inspirere av. Tidligere i høst droppet han låten og videoen «Values» i samarbeid med Deadbeatz og Chris Wall.

Siden «Values» har Deadbeatz og Delario videreført og utvidet samarbeidet, og flere nye låtprosjekter er linet opp. På de kommende låtene de nå er i ferd med å ferdigstille deltar blant annet Galexy, Lenole PennaXum og Kjartan Gaulfossen på vokal. Ny samarbeidspartner er også produksjonsselskapet Febril Film, som har laget videoen til «Teddy’s Nightmare».

 

 

Her kan du ellers søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

4 kommentarer til “Deadbeatz & Delario: Horror-inspirert video – «Teddy’s Nightmare»”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 62 andre abonnenter