Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 12. november 2012

Horror-inspirert video: Teddy’s Nightmare

Deadbeatz & Delario melder:
– En låt om reisen fra ignoranse til innsikt, om å bryte ut av labyrinten, tenke utenfor boksen eller dø.

«I idéfasen på «Teddy’s Nightmare» var ønsket å bryte regler, og samtidig lage en hard «rett i trynet» hiphop-låt som fortalte en historie. I tillegg ville Delario utfordre seg selv på vokal, og resultatet ble et råere uttrykk og en ren kontrast til det han er kjent for fra tidligere låter», melder Deadbeatz & Delario videre.

 

 

Delario (Andreas Wallevik) er kanskje den eneste artisten innen hiphop-sjangeren som representerer Hardangerfjorden. Han vokste opp i Ulvik, Hardanger, og er nå bosatt i Bergen. Atmosphere, Kendrick Lamar og The Streets er noen av artistene han har latt seg inspirere av. Tidligere i høst droppet han låten og videoen «Values» i samarbeid med Deadbeatz og Chris Wall.

Siden «Values» har Deadbeatz og Delario videreført og utvidet samarbeidet, og flere nye låtprosjekter er linet opp. På de kommende låtene de nå er i ferd med å ferdigstille deltar blant annet Galexy, Lenole PennaXum og Kjartan Gaulfossen på vokal. Ny samarbeidspartner er også produksjonsselskapet Febril Film, som har laget videoen til «Teddy’s Nightmare».

 

4 kommentarer til “Horror-inspirert video: Teddy’s Nightmare”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 44 andre abonnenter