Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 13. november 2012

Fela er vinneren av adidas Original Experience

Felipe «Fela» Orellana Castro vant Adidas Original Experience konkurransen med en ambisiøs plan om å lage et stort prosjekt for barn og ungdom.

Senere denne uka slipper Fela også tredje videoen fra hans eget debutalbum «D.U.R.E.», som nettopp er ute. Med låta «Blekk» forteller artisten selv om nettopp sin lidenskap.

– Fela er en inspirerende og verdig vinner! Han har en velprodusert video og representerer sin lidenskap på en god måte. Han presenterer også et fantastisk og kreativt konsept hvor han ønsker å kombinere sin lidenskap for rap med andre uttrykk som sang, dans, film, DJ og design. Det er veldig inspirerende at han ønsker å bruke talentet sitt til å gjøre bra ting for andre og ta lidenskapen sin til et nytt nivå sammen med andre – det digger vi, sier juryformann Jeppe Orrbeck i adidas Originals.

Juryen har lagt vekt på originalitet, lidenskap, skills – og ikke minst hva vinneren ønsker å gjøre i en adidas original experience, men det var tett i toppen.

– Det var en vanskelig avgjørelse å ta og vi har sett veldig mange gode bidrag med høy standard og drøssevis av skills som vi helt sikkert kommer til å se mer av i fremtiden. Fela skiller seg derimot ut med en veldig fin kombinasjon av lidenskap for rap og et genuint ønske om å gjøre en forskjell for barn og unge. Det er inspirerende! Arrangementet for barn og unge kommer til å bli veldig bra, og vi gleder oss til å være en del av dette, sier Jeppe fra adidas Originals.

Se Felas vinnerbidrag her:

 

Sjekk også: Fela: D.U.R.E album er ute

 

Her kan du ellers søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

 

3 kommentarer til “Fela er vinneren av adidas Original Experience”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 47 andre abonnenter