Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 18. november 2012

Fela Ft.Chino – «Blekk»

Fela vant nylig Adidas Originals sin Represent konkurranse og nå har han sluppet video til hans nye singel, «Blekk Ft.Chino», som en takk til alle som stemte han frem til en seier.

Fela om låten:

– Denne låta ligner litt mer på første singelen fra skiva («WPYTM») siden den er ganske hard med tung bass og aggresiv rapping over. Låta handler om å sette sitt merke for å bli gjenkjent eller husket. Lag ditt merke og gjør det med blekk! På papiret eller på veggen. Leave your mark on the world! Så jeg og Chino markerer oss i dette miljøet med blekk og hard innsats.

Låten er produsert av J.Ramm som er lillebroren til komikeren, Morten Ramm, er tredje singel ut fra hans debut skive, D.U.R.E.

Fela om videoen:

– Vi valgte å gå litt bortifra det vi har gjort på de tidligere videoene, altså det å ha en story som utspiller seg i videoen. Vi ville lage en raw video med masse perfomance shots og animasjon. Vi følte det passa til selve låta. Så Audun kom med gode ideer om hva vi kunne gjøre og det ble drit fett! Big up til alle som var med på å gjøre denne videoen til det den er nå!

 

 

Vidoen er via Ellingsrud regissøren, Audun Caspersen.

For øvrig er låta «Music Please» Ft.Don Martin, Lou Kastro & Tonto Noiza er A listet på Radionova. Dette er en av Fela’s neste singler fra albumet, D.U.R.E.

 

Sjekk: Fela er vinneren av adidas Original Experience

Sjekk også: Fela: D.U.R.E album er ute

 

Her kan du ellers søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

 

3 kommentarer til “Fela Ft.Chino – «Blekk»”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 47 andre abonnenter