Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 20. november 2012

Highasakite runder av et fint år med konsert på Blå

Highasakite spilte for kort tid siden på både Berlin Music Week og Berlin Festival, der de var eneste norske bidrag på sistnevnte. Danske Gaffa var tilstede og trakk frem Highasakite som en av de virkelige store høydepunktene sammen med Sigur Rós og Bonaparte.

Nylig spilte Highasakite på Iceland Airwaves til god mottakelse, hvor det også ble gjort en avtale med Coda Agency, og bare noen få dager etter Island ble en konsert på Eurosonic er bekreftet. Highasakite var også blant de første inviterte bandene til SXSW, der Marit Larsen og Bernhoft er de andre norske bidragene, foreløpig.

På utgivelsesfronten slapp Highasakite «Highasakite EP» løs på verden den 20. august, hatt videopremiere på NME og «Track Of The Day» på Clash Magazine denne høsten. Og det kommer fortløpende henvendelser fra så godt som hele verden, i følge pressekrivet.

Før året er omme avslutter Highasakite et fint debutår med en siste konsert i Norge, nærmere bestemt på Blå i Oslo den 24. november. Deretter bærer det til London for å spille på JaJaJa den 29. november, før bandet tar juleferie fra konsertvirksomhet noen få uker. En lang ferie blir det derimot ikke. I januar venter som nevnt Eurosonic.

Videre i januar venter 8 konserter på 11 dager i Danmark m.m.

Men først, Highasakite på Blå den 24. november.

 

Foto: Sara Angelica Spilling

 

Mer om HighasaKite
Highasakite signerer med Coda Agency
HighasaKites store festivalsommer
Et av de aller mest spennende indiebanda?

 

Du kan låne musikk av HighasaKite på Deichmanske bibliotek, Musikkavdelingen.

 

4 kommentarer til “Highasakite runder av et fint år med konsert på Blå”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 48 andre abonnenter