Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 21. november 2012

Diamond Club presenterer Bow To Each Other

Diamond Club presenterer Bow To Each Other – Darling (DC#6) som slippes 22 november med konsert på Cafe Mono samme dagen.

Pop-duoen Bow To Each Other består av norske Gunhild Kristoffersen og kanadiske Megan Kovacs, som møttes i Liverpool. Etter å ha bodd der i flere år mens de studerte og spilte i forskjellige prosjekter, ble Bow To Each Other skapt som et resultat av deres felles låtskriving da de flyttet til Norge.

Bow To Each Other er inspirert av 80-talls synth pop og 90-talls filmmusikk, samt artister som Sufjan Stevens (Sjekk vår julemusikk anbefaling), Kate Bush, Bon Iver og Robyn.

Etter utgivelsen av sin første EP, ”I Don’t Hear All The Noise”, i desember 2011, har duoen fått flere sanger anbefalt på NRKs Urørt. I løpet av det siste året har de også turnért med Susanne Sundfør, (les mer om henne her, her og her) og de har mottatt gode tilbakemeldinger etter konsertene på diverse sosiale nettsteder og blogger. I tillegg har de tilbrakt en del tid i studio, og forbereder nå utgivelsen av deres første singel ”Darling”, som blir utgitt på Diamond Club den 22. november 2012. Musikkvideoen til singelen har allerede mottatt gode tilbakemeldinger på nettsteder som Ja Ja Ja Music og Nothing But Hope And Passion, og Bow To Each Other har fått æren av å bli pre-annonsert til å spille by:Larm 2013.

FB-event: Diamond Club presenterer Bow To Each Other + Ingvild Østgård

Sjekk også: Åpenhjertig intervju med Ingvild Østgård om misunnelse

2 kommentarer til “Diamond Club presenterer Bow To Each Other”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 48 andre abonnenter