Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 23. november 2012

Sirkus Eliassen med to nye singler

På tampen av året kommer brødreparet Sirkus Eliassen ut med to singler på én uke. Først ut er antidommedagslåten «Verden skulle gå under», en låt i en nokså annen gate enn duoens fire foregående singler. Låten, som er produsert av Magnus Eliassen selv, utkommer i dag (23. november). Neste singel, «Fullstendig feilfri», slippes 30. november.

«Verden skulle gå under» og «Fullstendig feilfri» er Sirkus Eliassens tredje og fjerde singel i år, og følger dermed opp låtene «Æ vil bare dans» og «Før du går», som i skrivende stund har solgt til henholdsvis ti og tre ganger platina.

 

 

 

Sjekk: Sirkus Eliassen drømmer seg bort fra traurig jobb

Sjekk også: Søvnløse netter i Bodø

Én kommentar til “Sirkus Eliassen med to nye singler”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter