Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 25. november 2012

Motorama: Russisk post-punk

 

Russisk post-punk kan vel ikke direkte sies å være hverdagskost her til lands, og høyst sannsynlig heller ikke ellers i den vestlige delen av Europa. Skal en dømme ut fra kommentarfeltene på Facebook-siden til Motorama, har de derimot en høyst dedikert fanbase i Sør-Amerika. Muligens en litt pussig kobling, det, men ut fra musikken å dømme er det nesten rart at vi ikke har hørt mer til de her i traktene også.

Motorama gjør ikke all verden for skjule sin nesegruse beundring for Joy Division, men sper også på en dæsj indiepop. Dette er langt fra flau pastisjpop, og muligens noe av den friskeste post-punken som har kommet ut på en god stund. Albumet Calendar er ute nå på Talitres Records.

 

 

Saken er hentet fra Rune Aas sin brillefine musikkblogg Brilleslange Brilleslange (nå «nedlagt»)

2 kommentarer til “Motorama: Russisk post-punk”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 68 andre abonnenter