Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 26. november 2012

Team Me: Konsert på Sentrum Scene 7. desember / Ny EP ute

Team Me avslutter ett år med intenst turnévirksomhet med konsert på Sentrum Scene i Oslo fredag 7. desember. Dessuten startet Team Me desember med å overraske alle med en helt ny EP-utgivelse.

Team Me har hatt et travelt år siden utgivelsen av debutalbumet To The Treetops! i oktober 2011. Når vi kommer til desember 2012 har gruppa gjort over 170 konserter siden albumslippet. Team Me gjorde sine første konserter i USA, og NME kåret dem blant sine topp 10 favorittband på årets SXSW-festival. I mai opplevde de sitt mest surrealistiske øyeblikk så langt, å selge ut sin første konsert spilt på asiatisk jord, i Tokyo, foran 900 ville fans.

Konserten på Sentrum Scene fredag 7. desember er den eneste konserten Team Me gjør i Norge i høstsemesteret, og det blir siste mulighet til å se gruppa i Oslo før bandet legger To The Treetops! bak seg, og påbegynner arbeidet med nytt album.

 

Team Me «Dear Sister» official music video from Propeller Recordings on Vimeo.

 

Foruten Team Me får publikum oppleve følgende band denne kvelden:

SiN
SiN består av Marius Drogsås Hagen fra Team Me og Tord Øverland Knutsen fra The Wombats. Foruten å ha blitt plukket ut som Ukas Urørt 2 ganger, slapp de også det godt motatte albumet SiN i 2010. SiN har aldri noensinne spilt live foran ett publikum, og det er dermed duket for en aldri så liten premiére på Sentrum Scene denne dagen.

Bendik
Bendik slapp nylig debutalbumet Drømmer Gjør Meg Ingenting på Riot Factory.

Team Me og Bendik har delt mang en scene i Norge, men aldri på samme tid.

Det er fri aldersgrense på galleriet denne kvelden.

 

 

Team Me startet desember med å overraske alle med en helt ny EP-utgivelse. Noen av låtene har fulgt bandet en stund, andre ble laget mens Team Me jobbet med debutalbumet  To The Treetops. Noen vil kanskje kjenne igjen enkelte av sangene fra tidlige konserter, andre har aldri blitt spilt før. Nå har de alle funnet veien til denne EP-utgivelsen som Team Me overraskende slapp i helgen.

De 5 sporene på Female Lead EP har blitt spilt inn på mange forskjellige plasser, alt i fra Propeller Studio og en leilighet i Møllerveien i Oslo, til Søbakken Skole i Elverum og underveis på turné i Europa.

Låta «Sixteen Steps» fra denne utgivelsen er også å finne i luke 1 på årets Alternativ Julekalender.

Foto: Apparatet

Sjekk også: Team Me klar for Europaturné.

Du kan låne Team Me sitt debutalbum To The Treetops! (2011) på Deichmanske bibliotek, Musikkavdelingen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 68 andre abonnenter