Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 28. november 2012

2012: Et særdeles bra shoegaze-år

NOSTALGI-KICK // Det er vel egentlig ingen tvil om at 2012 vil bli stående igjen som et særdeles bra shoegaze-år. Bare for å ta noen eksempler kan en nevne tidligere omtalte Ringo Deathstarr, LoveLoveLove og ikke minst det fantastiske debutalbumet til Snøskred. Og ennå er det plass til litt til i årets shoegaze-kvote. Brooklyn-baserte Lazyeyes plasserer seg et sted i grenselandet mellom shoegaze, indierock og drømmepop, litt som om The War Against Drugs hadde bestemt seg for å bli et shoegazeband. «Nostalgia» er et av sporene fra Lazyeyes sin debut-EP som slippes i januar, og for så vidt en passelig meta låttittel på et ganske så trivselsbasert spor.

Nostalgia by Lazyeyes

Saken er tidligere pubsliert på Rune Aas sin brillefine musikkblogg Brilleslange Brilleslange.

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

2 kommentarer til “2012: Et særdeles bra shoegaze-år”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 46 andre abonnenter