Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Musikkavdelingen Anbefalinger 2. desember 2012

Frelsesarmeen oppfordrer: Gi bort Narum-låt til jul

Frelsesarmeen bryter 10 års tradisjon. Jule-CDene er en saga blott. Nå går armeen nye veier og oppfordrer folk til å gi bort Narums låt «Håp i ei gryte» til jul.
Av: Victor Josefsen /

– Ved å gi en sang i julegave er du med på å støtte mennesker som har det vanskelig. At vi nå har gått fra den tradisjonelle jule-CDen er unikt i Frelsesarme-sammenheng, sier Andrew Hannevik, informasjonssjef i Frelsesarmeen.

Grytehåpet

Fra å selge jule-CDer med ulike artister, selger Frelsesarmeen i år støttekort der folk kjøper et julekort med en nedlastbar låt. Ved å kjøpe kortet gir man et bidrag til den viktige juleinnsamlingen til Frelsesarmeen – innsamlingen som hjelper tusener av mennesker gjennom hele året.

Frelsesarmeen er stolte av å ha bandet Narum – et av de mest spilte bandene på norsk radio – med på laget. Med den dedikerte låten «Håp i ei gryte» bidrar de til årets juleinnsamling. Narum ønsker å formidle at den store svarte gryta gir håp gjennom hele året for tusener av mennesker som har det vanskelig.

Gi den videre

– For oss er det en ære å kunne gi en låt til Frelsesarmeen. Det er dette vi kan, og det føles bra å bidra med en sang for å kunne gjøre noe for andre. Jeg vil oppfordre folk til å gi låten videre for å støtte Frelsesarmeen og deres viktige arbeid, sier Lars Christian Narum, som har skrevet teksten til julelåta.

Musikk-kortet er vidt distribuert og finnes i Coop, Mester Grønn, Notabene, Norli, Libris og Bok & Media. I kortet får man en unik sang, samtidig som man støtter opp om en betydningsfull sak. Å vise medmenneskelighet betyr mye for mange nordmenn i jula. Dette er en moderne måte å gi støtte på.

Som Narum synger: «…det er håp i ei stor svart gryte når det lir opp mot juletid».

(NTB)

 

Her kan du søke etter og låne musikk av disse og andre artister i Deichmans katalog

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 64 andre abonnenter