Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 4. desember 2012

Kari Harneshaug ute med ny singel / Nytt bookingbyrå og management

Kari Harneshaug er ute med sin første singel fra hennes kommende 2. album som er utgitt av Aspén, tidligere Dayladore.
Av: Victor Josefsen


Singelen til Kari Harneshaug heter «Big Black Hole» og kan lyttes på her:

Kari Harneshaug har fått gode kritikker fra både inn- og utland for debutplaten tidligere i vår. Deichmans musikkblogg kommer tilbake til den skiva. Nå er hun altså klar med singelslipp, remix EP og Trondheim Calling i januar.

Trondheim flommer over av band i alle sjangere som satser på en musikalsk karriere og som leverer varene, samtidig som det er litt manko på bransje dog tilveksten de siste årene har vært markant. Det nye bookingbyrået Starless Booking satser nå på å ta en liten stafettpinne på dette, samtidig som de oppfordrer andre managerspirer til å ta steget fullt ut og bli med på moroa.

 

Vi tok en liten prat med Leiv Aspén, tidligere Dayladore,  om Aspén management:

Hvorfor legger du ned Dayladore Collective og starter opp Aspén management med label?

– I korte drag så legger jeg ned et 6 år gammel kapittel som har inneholdt så mangt både på artistsiden men også på innholdssiden. Det har vært alt fra lokalt plateselskap til kollektiv til hobby management. Nå er tiden kommet for å «step-it-up» og jeg lanserer derfor Aspén – management med label. Det blir et musikkselskap som satser på både management og label, men med fokus på managementbiten, forteller Leiv Aspén til Deichmans musikkblogg.

– Trøndere eller ikke, vi liker å kalle all musikk som har rot i Trondheim for trondheimsbasert, og som alle kulturbyer med respekt for seg selv trenger også denne et aktivt undergrunnsmiljø. Vi håper på å få lov til å samarbeide med folkene som allerede er en del av dette miljøet og som har festet Trondheim til den posisjonen den er i dag, forteller Leiv Aspén videre.

 

Doffs Poi

 

Artister:
Synne Sanden
• Kari Harneshaug
Bendik Baksaas
Jack Dalton
Doffs Poi
• folkE
+ noen overaskelser på nyåret.

Fredag 30. november hadde Aspén og Starless Booking lanseringsfest. Les om lanseringfesten her.

 

Her kan du søke etter og låne musikk, noter, tegneserier og bøker i Deichmans katalog

 

2 kommentarer til “Kari Harneshaug ute med ny singel / Nytt bookingbyrå og management”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 30 andre abonnenter