Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 7. desember 2012

Ny Tromsø-synth-house-shoegaze-utgivelse ute på Nabovarsel

Burning God Little er unge Martin Hartgen, en popsmed fra Tromsø som nå er bosatt i Oslo. Etter å ha gitt ut «Notes on Being Snowblind»-EP’en på Nabovarsel er han nå tilbake med to drømmende poplåter på nordnorsk.

Av: Victor Josefsen/ Foto: Kevin Fauske

«Mer Medisin» kan minne om The Cure’s «Close to Me» filtrert gjennom fransk synth-house eller kanskje shoegaze eller begge deler, skriver Nabovarsel, og det er ikke vanskelig å være enig i det. «Gammel Glede» er catchy tyggegummipop med et uforglemmelig riff, men nok mørke undertoner og detaljer som drar deg vekk fra der du står, skriver Nabovarsel videre. Ikke vanskelig å være enig i det heller.

 

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog


      
        

3 kommentarer til “Ny Tromsø-synth-house-shoegaze-utgivelse ute på Nabovarsel”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter