Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Intervjuer 8. desember 2012

Kaveh i en Fellini-aktig verden

Kaveh sin aller første offisielle singel,»Tiden er din.» Låten som er produsert av Thomas Eriksen får umiddelbart følge av en mørk og dels forstyrrende video, hvor hovedpersonen befinner seg i en Fellini-aktig verden med et mildt sagt rikt persongalleri.

Regissør av videoen er Kristian Berg, som har følgende å si om det ferdige produktet og prosessen:

– Dette må være første gang jeg har vært helt fri kreativt. Ingen sponsorer som satte krav, ingen konservative produksjonsselskaper, ingen streite plateselskap. Kaveh lot meg bare gjøre min ting. Videoen pustet liv i Synopsis Film som også er en mentalitet og måte å produsere video på, hvor alt ble skutt på én dag og etterarbeidet på 3 dager. Nøkkelen til å knekke videoen ligger i gutten med glowsticks. Et resultat av generasjon rave som nå har barn som begynner å vokse opp. Kaveh er jo også et resultat av nittitallet. UNTZ! Dette er både retro og futurisme. Kaveh er forresten en prins med et naturtalent for kamera, sier Berg.

Hovedpersonen selv er også meget fornøyd med resultatet:

– «Tiden er din» er en markering, en feiring og ikke minst en hyllest til mine nærmeste og folkene som har vært med på å støtte bevegelsen fra dag én. Det er lyden av fremtiden. Det er like mye min tid som din tid, baby! Kristian hadde en sær, men veldig klar visjon for videoen. Han ville få inn visse individualister, så på settet dukket de villeste av de villeste opp. Vi hadde blant annet en kar uten bein som kunne ta mer pushups enn meg. Vilt! Jeg var i utgangspunktet skeptisk til å ha med funksjonshemmede folk. Men hva faen, han er minst like mye menneske som alle andre. Han hadde større guts enn alle gutta mine til sammen. Så det at det at jeg var urolig til å begynne med virker bare fjernt nå, forteller Kaveh.

P3.no sin populære nettserie med Oslorapperen, «Sju steg mot toppen» skal nå vises på NRK3. Førstkommende søndag, 09.12, kl 20.55 kan du altså se første av to delers tv-redigert versjon av «Sju steg mot toppen» med Kaveh. Se alle webepisodene.

Sjekk Kaveh sin nye nettside: www.kforkaveh.no

 

 

Kavehs turnéplaner for vinteren 2013:

14. feb: Oslo – by:Larm, Spillested TBA
15. feb: Oslo – by:Larm, Spillested TBA
21. feb: Sogndal – Meieriet
22. feb: Bergen – Kvarteret
23.  feb: Haugesund – Jimmy Legs
28. feb: Trondheim – Familien
1. mars: Rena – UKA

4 kommentarer til “Kaveh i en Fellini-aktig verden”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 24 andre abonnenter