Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 9. desember 2012

Plateanmeldelse: The Apples in Stereo – «#1 Hits Explosion»

 

The Apples in Stereo

#1 Hits Explosion» (2009)

Yep Roc Records

5

 

”All of the world is made of energy”, slik slår det godt og vel 17 år gamle bandet The Apples in Stereo an tonen på samlealbumet med den ironiske tittelen #1 Hits Explosion (de har aldri vært i nærheten av å få en nummer 1 hit). Og nettopp energi er gruppa full av, energi som blir overført til lytteren. Hovedvekten av denne samlingen er dedikert til powerpoppen deres, men her finnes også 60s pop (The Beatles for eksempel) og psykedelia-light. Men dette er en type musikk det ikke er noe poeng i å overanalysere. Man blir rett og slett i godt humør av å høre på dette albumet. Attpåtil er det en ypperlig introduksjon til hele The Apples in Stereos rikholdige backkatalog. Et livgivende band. Oppdag dem du også!

 

 

 

Du kan låne album av The Apples in Stereo på Deichmanske bibliotek, Musikkavdelingen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 69 andre abonnenter