Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 9. desember 2012

Jim Protector: Julesingel og førjulskonsert

Fra Norges fattigste kommune, Horten, kommer en julelåt som forhåpentligvis gir den rette stemningen, uten det religiøse og kommersielle tilsnittet som preger høytiden til.
Av: Victor Josefsen

«Xmas Tears (a Labour of Love)» er Jim Protectors bidrag til årets Alternative Julekalender og har en eksklusiv førpremiere i luke 9, etterfulgt av et offiseielt singelslipp 12.12.

Jim Protector har spilt sammen, gjort konserter og gitt ut plater siden begynnelsen av 2000-tallet. Til tross for at refrenget i «Xmas tears» har ligget i skuffen i noen år, brukte indierock-veteranene et drøyt døgn fra konsept til innspilling av årets julelåt.

Fredag 14. desember er det førjulskonsert på Revolver i Oslo:

I anledning singelslipp gjør Jim Protector en av sine sporadiske konserter. På Revolver fredag 14. desember framfører de for første og siste gang sitt foreløpig siste album, «Artefact», i sin helhet i Oslo. Her får publikum en julepresang på kjøpet, nemlig en eksklusiv CD-utgave av albumet. Jim Protector utelukker ikke flere overraskelser i løpet av kvelden.

 

Jim Protector består av:

Alexander Svanberg | vokal / bass

Jarle Nordaas | gitar / vokal

Stein Ove Eriksen | gitar / synth

Andreas Solem Kjær | trommer / perkusjon

 

Diskografi:

2002: ”Half finished / Half begun” (Switch Off Records / Tuba)

2004: “Jim Protector’s Guide To Self-pity”(Switch Off Records / Tuba)

2007: “Shields Down” (Switch Off Records / Tuba)

2008: “Shields Down” Vinyl (Switch Off Records / The Garden)

2012: “Artefact” (Switch Off Records)

 

Her kan du søke etter og låne musikk av disse og andre artister i Deichmans katalog

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.