Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Musikkavdelingen Anbefalinger 9. desember 2012

Tom Waits nominert til Grammy

Tom Waits mottar sin syvende Grammy-nominasjon for sitt siste, og første Billboard Topp 10 Album, «Bad as Me». Best Alternative Music Album kategorien ble etablert i 1991. Tom Waits’ første Grammy, for 1992-albumet, «Bone Machine», var det andre albumet som vant i denne kategorien.
Tekst: Musikkavdelingen

New York Times’ Jon Pareles skriver følgende i sin anmeldelse av «Bad as Me»: “At 61 Mr. Waits is acclaimed as an American marvel: a songwriter who can be smart and primal, raucous and meticulous, ethereal and earthy, bleak and comical…Waits is cherished by his generation of musicians as skillful songwriter and uncompromising outsider…Now indie- rockers study him, emulating not only his rasp and growl vocals and spiky arrangements, but also his self-guided career path.”

For dette albumet plukket Waits opp tråden med veteran-gitaristene Keith Richards, Marc Ribot, bassist Larry Taylor og sin egen sønn, trommisen Casey Waits. Plata inneholder også Waits‘ første innspilling med Flea fra The Red Hot Chili Peppers, samt den legendariske keyboardisten Augie Meyers, medlem av Sir Douglas Quintet og Texas Tornados.

 

 

Her kan du søke etter og låne bl.a. musikk, noter, DVD’er og filmer i Deichmans katalog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 47 andre abonnenter