Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Intervjuer 11. desember 2012

Caspers Lane – Spent? JA!!

De fire 18-åringene i Caspers Lane har kommet til finalen i 4sound sin store demotape konkurranse. – Spent? JA!!, jubler gutta.

Hvem er egentlig Caspers Lane?

– Vi er fire gutter (Haris, Oskar, Even og Magnus) på 18 år som spiller i band fordi vi elsker det! Vi har spilt sammen i 2 år og har på relativt kort tid klart å etablere et godt rykte i store deler av Oslo. For tiden er vi aktuelle i 4sound sin store semotape konkurranse og har kommet til finalen som avholdes 12. januar på Parketeateret!

Hvordan vil dere beskrive musikken deres?

– Det er ikke alltid et like enkelt spørsmål, men vi ønsker å lage energisk og uttrykksfull musikk som skal etterlate inntrykk og fortelle historier som andre kan ta del i, og kjenne seg igjen i. Vi ønsker å bevege oss uten musikalske begrensninger, og på den måten utfordre oss selv og komme med noe nytt og uforutsigbart på markedet. Inspirasjonskildene våre brer seg over et vidt spekter av musikksjangere som vi sammen samler til et felles utrykk, som er Caspers Lane.

– Da vi fikk beskjeden om at vi hadde kommet videre i demotape konkurransen, var det lite som kunne stoppe oss i å hoppe og skrike som gærninger på hver vår kant av byen: Noen var på julebord, mens andre var i skobutikken.. En herlig følelse!

Dere er kommet til finalen i demotape konkurransen, kan dere fortelle om konkurransen og når og hvordan vinnerne kåres ?

– Frem til 31. oktober har alle artister og band i Norge kunnet melde seg på denne konkurransen. Fra 1. november til 1. desember kunne resten av Norge stemme over hvilke 5 låter de vil høre i finalen på Parkteatret i Oslo lørdag 12.januar 2013. Avstemningen foregår/har foregått på nettet (demotape.no)
I finalen skal det kåres hvem som stikker av med 60.000,- i cash og musikkutstyr for over 40.000,-.

Spent?

– Å komme videre til finalen blant så mange utrolig dyktige band er veldig stort, så vi har mye å bevise, både for oss selv og andre. Da vi fikk beskjeden om at vi hadde kommet videre, var det lite som kunne stoppe oss i å hoppe og skrike som gærninger på hver vår kant av byen: Noen var på julebord, mens andre var i skobutikken.. En herlig følelse!

Vi har en del ”hysj hysj”-prosjekter som ennå ikke kan røpes, men som garantert vil overraske mange! Uavhengig av hvordan det går med demotape konkurransen, så har vi planene klare!

– Det er deilig å se at all tiden vi har lagt inn i bandet fører oss til de riktige stedene. Og at låta vår, ´Lazy Generation´, har blitt såpass godt tatt imot!

– Vi gleder oss virkelig til finalen på Parkteateret 12. januar. Forberedelsene er i hvert fall godt i gang Det kommer til å bli en av de tingene som topper alt vi har gjort til nå!

– Spent? JA!!

Hvor går ferden videre for Caspers Lane?

– Vi skal spille masse konserter over hele Oslo i første halvdel av 2013, spille inn musikkvideo og fortsette å jobbe i studio! Vi har også en del ”hysj hysj”-prosjekter som ennå ikke kan røpes, men som garantert vil overaske mange!

– Uavhengig av hvordan det går med demotape konkurransen, så har vi planene klare! Mer info finnes på: www.facebook.com/CaspersLane

Sjekk også Spirits intervju med Caspers Lane

2 kommentarer til “Caspers Lane – Spent? JA!!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 24 andre abonnenter