Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 11. desember 2012

Sisi – Ny singel – Last Time

Foto: Thomas Karlsen

Det siste året har Sisi tatt steget fra å være kordame for bl.a. Admiral P og Vinni, til å stå fremst på scenen selv. Siden førstesingelen «Stay» ble listet på radio har Sisi opptredt på by:Larm til glimrende kritikker, bl.a. i Deichmans musikkblogg, og senere vært med på NRK-satsingen Stjernekamp.

Den nye singelen, «Last Time», er en personlig låt som forteller historien om en god venn av Sisi som ble far. Han spurte stadig om Sisi ville være med ut og leke med han og barnet, men hun takket alltid nei, det var liksom alltid noe annet akkurat den dagen.

Sisi synger om at vi aldri vet hva som kommer til å skje, om den dårlige samvittigheten hun sitter igjen med. Om smerten ved å miste noen, og samtidig å legge merke og sette pris på det man har før det er borte.

Lytt på Sisis «Last Time» på Spotify

3 kommentarer til “Sisi – Ny singel – Last Time”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 24 andre abonnenter