Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 14. desember 2012

Video: Gode Ord Dør Sist – «La Saga Jobb»

Førstesingelen «La Saga Jobb» fra Gode Ord Dør Sist sitt andre fulle studioalbum «Svart Jord» handler om ett arbeidende samfunn som ikke lenger har plass til menneskelig arbeidskraft og hvordan vi er så opptatte av rettigheter at man lukker øynene for våre ansvar. GODS sitt univers handler om nærhet til egne tanker og eget liv. En sosial samvittighet selv om en har nok mat på bordet og kaffe i koppen. Ønsker man å forandre verden må en begynne lokalt og med egne omgivelser.

Gode Ord Dør Sist. Foto: Geir Mogen

Det handler ofte om noe så enkelt som å være grei og ikke så forpult egoistisk. Og gjøre det enkelt, noe de selv og har fått erfare. Når GODS spilte konsert på 1 .mai i år, klarte Trond å rote seg vekk i en slags politisk tale, og da trådde Erik til med å ta mikrofonen og rope «det må da for helvete gå an å vær litt grei!».

 

Her kan du ellers søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

2 kommentarer til “Video: Gode Ord Dør Sist – «La Saga Jobb»”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter