Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 18. desember 2012

Lars Vaular sitt nye prosjekt Autobarn

Lars Vaular er aktuell i disse dager med sitt nye prosjekt Autobarn, som er en bergensk hip-hopduo av den klassiske typen rapper vs produsent. Den selvtitulerte debut-EPen deres er drøye tolv minutter med alternativ heimstaddiktning, der Sigurd Lauritzen AKA Ciscoe lager beatsene mens Lars Vaular rapper.

Lars Vaular om Autobarn:

Gledelig jul.

Autobarn er en duo bestående av meg og en ung gutt fra Løvstakken som heter Sigurd. Vi skal ikkje ta over verden, vi skal ikkje ta over nokke som helst, men vi har laget en selvtitulert EP som vi har blitt veldig glad i, den kan finnes til salgs på vinyl i utvalgte butikker og er også til salgs digitalt. Vi har ikkje nokke særlig ambisjoner, men det hadde vært gøy å lage en EP til, vi får se ka som skjer. Jeg har uansett hatt det veldig gøy med å lage denne platen, kanskje det er friheten av å gjøre noe litt på siden av min «solokarriere», men mest tror jeg det har med energien til unge Sigurd å gjøre, gutten er jo bare 20 år, og måten hans å tenke musikk på har vært inspirerende å bli kjent med. Håper dere finner noe dere liker.

God jul, godt nyttår og alt det der.

Under lørdagens artistgalla spilte Lars Vaular «Tåken» fra albumet «Du betyr meg».

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

2 kommentarer til “Lars Vaular sitt nye prosjekt Autobarn”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 68 andre abonnenter