Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 19. desember 2012

Videoanbefaling: Ping – «Motorik» / Plateanmeldelse: Ping – «The Hurricane Spoof»

Låta «Motorik» er hentet fra norske Ping sitt fjerde album «The Hurricane Spoof» som innehar alt fra fine soft-pop harmonier via skrekktegnefilmmusikk til jazzprog i krappe svinger, mens det synges over alle registre. Et av 2012s oversette album.

Av: Victor Josefsen

PING, «Motorik», from the album «The Hurricane Spoof» 2012 Music video ( Nudity) from Erik Ferguson on Vimeo.

 

 

 

Ping

 

«The Hurricane Spoof» (2012)

 

Brown Lagoon Records /Big Dipper

 

Lett tilgjengelig jazzprogrock // Norske Ping er ute med sitt fjerde album, «The Hurricane Spoof», og som vanlig beveger de seg i en eklektisk miks av ulike stilarter. Her går det fra fine soft-pop harmonier via skrekktegnefilmmusikk til jazzprog i krappe svinger, mens det synges over alle registre. Bandet sier selv at humor, spontanitet og improvisasjon er utgangspunktet for hvordan låtene blir til, men de bruker også mye tid på å arrangere i etterkant, og det vi sitter igjen med er en variert pakke med godbiter. På dette albumet låner de også inn en del ekstra musikere, og instrumenter som trompet, saksofon og fiolin gjør det hele både mer fargerikt og organisk. Nok et solid album hvor Ping levererer musikk som er lettfordøyelig, men samtidig er dette gøy og passe utfordrende å lytte på. // Knut Tore Breivik

 

 

Anmeldelsen (mesteparten) er tidligere publisert på Knut Tore Breivik sin brillefine blogg VinylKnut. Sjekk hele anmeldelsen. Han styrer også med like brillefine Luna Kafé, en av Norges eldste musikk-nettziner.

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

4 kommentarer til “Videoanbefaling: Ping – «Motorik» / Plateanmeldelse: Ping – «The Hurricane Spoof»”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 26 andre abonnenter