Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 19. desember 2012

Videoanbefaling: Ping – Motorik / Albumanbefaling: Ping – The Hurricane Spoof

Ping

Låta «Motorik» er hentet fra norske Ping sitt fjerde album The Hurricane Spoof som innehar alt fra fine soft-pop harmonier via skrekktegnefilmmusikk til jazzprog i krappe svinger, mens det synges over alle registre. Et av 2012s oversette album.

 

 

PING

THE HURRICANE SPOOF LP (2012)

BROWN LAGOON RECORDS /BIG DIPPER

 

LETT TILGJENGELIG JAZZPROGROCK // Norske Ping er ute med sitt fjerde album, The Hurricane Spoof, og som vanlig beveger de seg i en eklektisk miks av ulike stilarter. Her går det fra fine soft-pop harmonier via skrekktegnefilmmusikk til jazzprog i krappe svinger, mens det synges over alle registre. Bandet sier selv at humor, spontanitet og improvisasjon er utgangspunktet for hvordan låtene blir til, men de bruker også mye tid på å arrangere i etterkant, og det vi sitter igjen med er en variert pakke med godbiter. På dette albumet låner de også inn en del ekstra musikere, og instrumenter som trompet, saksofon og fiolin gjør det hele både mer fargerikt og organisk. Nok et solid album hvor Ping levererer musikk som er lettfordøyelig, men samtidig er dette gøy og passe utfordrende å lytte på. // KNUT TORE BREIVIK

Anmeldelsen (mesteparten) er hentet fra Knut Tore Breivik sin brillefine blogg VinylKnut. Sjekk hele anmeldelsen. Han styrer også med like brillefine Luna Kafé, en av Norges eldste musikk-nettziner.

4 Responses to Videoanbefaling: Ping – Motorik / Albumanbefaling: Ping – The Hurricane Spoof

  1. Pingback: Årets album 2012 / Lyden av 2013 : Deichmans musikkblogg

  2. Pingback: Årets album 2012 / Lyden av 2013 : Deichmans musikkblogg

  3. Pingback: Pymlico: «Progrocken er langt fra død!» : Deichmans musikkblogg

  4. Pingback: Electric Eye på turné i Portugal og Island | Deichmans musikkblogg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.