Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 12. januar 2013

Mikhael Paskalev: What’s Life Without Losers

Spirit-demovinner 2011 og fjorårets Urørt-vinner, halvt bulgarske/ halvt sunnmørske Mikhael Paskalev er ute med ny singel 18. januar, låta «What’s Life Without Losers», som også er tittelsporet fra det kommende albumet.

Av: Victor Josefsen/ Foto: Pressebilde

Mikhael Paskalev har vakt oppsikt med singlene/videoene «I Spy» og «Jive Babe». Og han har spilt på de fleste av landets store festivaler som Øya, Hove og Slottsfjell, samt holdt konserter på klubber fra nord til sør i landet.

Mikhael Paskalev spilte i høst to utsolgte show i London, og spilte denne uken på bransjefestivalen Eurosonic i Nederland, plukket ut av NRK P3. Paskalev har også signert avtaler for bl.a. USA, UK og Frankrike, og skal i mars spille på South By Soutwest i Austin, Texas.

Mikhael Paskalev sitt album «What’s Life Without Losers» slippes i Norge 8. februar.

 

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

2 kommentarer til “Mikhael Paskalev: What’s Life Without Losers”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 47 andre abonnenter