Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 15. januar 2013

Plateanmeldelse: Peaches – «I Feel Cream»

Peaches

I Feel Cream (2009)

XL / Playground

4

At Peaches aka Merril Nisker har holdt det gående i 14 år, og at hun fortsatt evner å gi ut vitale skiver er definitivt ikke til å kimse av. Nå er «I Feel Cream» riktignok ikke en direkte imponerende elektronikaplate, men det er det likevel mye kremgodt her. En del av æren for det har Simian Mobile Disco og Digitalism, som har hjulpet til med å skru knotter. Det har ledet til en halvmørk, småskitten og sexy plate med aner til både electroclash og hip hop. Her og der flyter Peaches på rutine, men den kanadiske dama kan likevel marsjere rundt med hevet hode. // Rune Aas
 

Anmeldelsen er tidligere publisert i Vixen

 

 

Her kan du søke etter og låne utgivelser, noter og bøker i Deichmans katalog

Én kommentar til “Plateanmeldelse: Peaches – «I Feel Cream»”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 46 andre abonnenter