Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 17. januar 2013

Izakaya Heartbeat: Slippfest på John Dee med Le Corbeau

Izakaya Heartbeat er ute med ny plate 18. januar og har slippfest på John Dee med Le Corbeau i kveld 17. januar.
Av: Victor Josefsen / Foto: Stian S. Evensen

«Enter – Rainbow Lake»  er tittelen på Izakaya Heartbeats oppfølger til «Ancient Asobi/In Arcadia» fra 2010. En tittel som lokker med svevende og svømmende eskapader i fargerike farvann. For de som bet seg merke i debutalbumet eller allerede har opplevd bandet live, er lydmuren av gitarer, de psykedeliske og dronete rytmene et vel bevart kjennetegn på oppfølgeren. Denne gangen er bandet seigere og større enn tidligere med finurlige detaljer som åpenbarer seg og loser deg gjennom de trancendale stiene, melder Handmade Records, og jeg samstemmer. Sjekk forøvrig anmeldelse i neste Spirit som er ute 25. januar!

 

 

Izakaya Heartbeat ble for mange kjent som et orkester som forgrener seg til en flora av Oslos undergrunn. Medlemmer fra Far From Tellus, Epikurs Euforie, Mindy Misty, Le Corbeau/Serena Maneesh, Burning Motherfuckers og Laconic Zero er blandt noen som kan spores i Izakayas familietre. Det ryktes også at Deathcrush-trommis Andreas Larsen har tatt vaktposten bak batteriet når den nye besetningen legger ut på tur for å feire sin nye fullengder.

Izakaya Heartbeas kommende album «Enter – Rainbow Lake» er delvis innspilt i en gymsal på en nedlagt skole, utgis kun på vinyl + digitalt og med tilhørende musikkvideoer til alle 8 spor.

Kommende konserter:

17 januar @ John Dee (Oslo)
 m/Le Corbeau (Slipp-fest)

19 januar @ Samfundet (Trondheim)
 Knaus – etter John Olav Nilsen og Gjengen

25 januar @ Energimølla (Kongsberg) m/Radio 9

26 januar @ Folken (Stavanger) Indie vår Hage

2 kommentarer til “Izakaya Heartbeat: Slippfest på John Dee med Le Corbeau”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 69 andre abonnenter