Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 22. januar 2013

Vinneren av Göteborgs Stora Filmpris: Musikkdokumentaren Searching for Sugar Man


Vinner av Gøteborg Stora Filmpriser er Malik Bendjelloul med musikkdokumentaren «Searching for Sugar Man», som du kan låne på Deichmanske bibliotek, Musikkavdelingen. Prisen skal deles ut på festivalens åpningsseremoni 25. januar.

Mandag 21. januar deles årets guldbaggar ut på Cirkus i Stockholm. Akkurat som i tidligere år, har Göteborg-publikummet sagt sitt om årets guldbaggar. Før årets galla arrangerte Göteborg International Film Festival spesialvisninger av de tre nominerte filmene i kategorien beste film 2012: «Call Girl», «Searching for Sugar Man» og «Äta sova dö».

Publikum i Gøteborg stemte fram «Searching for Sugar Man», regissert av Malik Bendjelloul,som vinneren. Filmen fikk hele 4,8 i snittpoeng av publikum, der 5 er høyeste poengsum. Regissøren av vinnerfilmen får Göteborg Great Movie Pris på 50 000 svenske kroner i forbindelse med åpningen av filmfestivalen fredag 25. januar.

Göteborgs Stora Filmpris er et samarbeid mellom Göteborg International Film Festival, Gøteborg Stad og Göteborg & Co.

 

 

One Response to Vinneren av Göteborgs Stora Filmpris: Musikkdokumentaren Searching for Sugar Man

  1. Pingback: Øya 2013: Rodriguez : Deichmans musikkblogg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.