Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 24. januar 2013

Idol-deltager storfavoritt i andre Melodi Grand Prix-delfinale

Av de syv artistene som skal delta i den andre delfinalen i Melodi Grand Prix holder Betsson Margaret Berger som storfavoritt (1,40 i odds) til å få flest stemmer fra det norske folk. Hans-Erik Dyvik, alias Hank von Helvete fra Turboneger, levnes veldig liten sjanse til å gå av med seieren (10,00 i odds).

Foto: Pressebilde

Lørdag vil syv nye artister fremføre sine låter i den andre delfinalen i Melodi Grand Prix. I denne runden er det både tidligere MGP-deltagere og gamle rockehelter som skal kjempe om de tre plassene til finalen i Oslo Spektrum, men det er en tidligere Idol-deltaker som stjeler showet.

– Margaret Berger med sin noe mystiske og utfordrende låt «Feed You My Love» er vår klare favoritt til å få flest stemmer (1,40 i odds). Denne låten kan fort havne på spillelisten til flere enn MGP-fansen, sier Daniel Vassbund, oddssetter i spillselskapet Betsson.

Turboen er borte for Hank

Selveste Hank von Helvete debuterer i Melodi Grand Prix, men i stedet for å gå for en rockelåt har han valgt en rolig låt. Betsson tror Hank vil slite med å komme med til finalen med dette låtvalget.

– Det er ikke mye Hank von Helvete over denne låta, dette er mer en Hans-Erik Dyvik-låt. Vi tror den er litt for kjedelig til å vinne, og de som tror den får flest stemmer vil få ti-gangeren igjen (10,00 i odds). Vi tror Haji (6,00) og Fjellfolk (7,00) er nærmere Margaret Berger og de sterkeste kortene til de to andre finaleplassene, sier Vassbund i Betsson.

Oddsen på vinner i Delfinale II – Florø:

Margaret Berger 1,40

Haji 6,00

Fjellfolk 7,00

Annsofi 8,00

Hank 10,00

Martin Blomvik 11,50

Shackles 14,50

(NTB)

Én kommentar til “Idol-deltager storfavoritt i andre Melodi Grand Prix-delfinale”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 64 andre abonnenter