Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 25. januar 2013

Nytt Cold Mailman album i april / Første video fra While You Slept

Første Cold Mailman-singel, «Recurring Dream», kommer 4. februar.

 

Oslobandet While You Slept ble dannet i 2007 og henter sin inspirasjon fra band som Radiohead, Sigur Rós og Queens of the Stone Age. «Havoc» er bandets tredje singel fra albumet «Push/Pull» som slippes på eget label 21.01.13, men er den første musikkvideoen bandet slipper.

 

 

Vidoen er laget av Frokost Film drevet av André Chocron og Andrea Ottmar. Selskapet har musikkvideo som hovedplattform og lanserer sine to første produksjoner denne vinteren, While You Slepts «Havoc» og Cold Mailmans «My Recurring Dream.»

Regissør André Chocron har tidligere høstet stor anerkjennelse for sine musikk-videoer. Videoen ”Time is of the Essence” for bandet Cold Mailman, med Groruddalsens drabantbyblokker i hovedrollen, ble nominert til Spellemannsprisen for beste musikkvideo i 2012 og vant i samme kategori under Kortfilmfestivalen i Grimstad. Fin video og fint band.

 

 

Til helga blir det topp stemning på Trondheim Calling! Cold Mailman klokka 21.30 og Bloksberg 01.00 fredagskvelden på BrukBar & SUPA klubb. Møt opp!

 

 

Første Cold Mailman-singel, «Recurring Dream», kommer 4. februar, sammen med en video av André Chocron. Skiva, «Heavy Hearts», kommer i april. Kryss av i kalenderen!

 

Én kommentar til “Nytt Cold Mailman album i april / Første video fra While You Slept”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 48 andre abonnenter