Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 25. januar 2013

Vinnie Who: Bad disco-pop music out of Denmark, Copenhagen på by:Larm

18. februar gir Vinnie Who ut sitt andre album «Midnight Special» og  spiller på by: Larm 15. februar.

Foto: Pressebilde

Singelen «The Wiggle» som innleder albumet er ute nå (video kommer):
Niels Bagge, bedre kjent som Vinnie Who, beskriver «The Wiggle»: ”The Wiggle er en iagttagelse og ikke mindst hyldest til mangfoldighed. En påmindelse om, at man kun har den fest man selv skaber, og at det er ok at slippe sig selv løs. Livet handler også om at have det godt her og nu.”

Både første single «How Can I Be Sure», som er en ærlig fortelling om sjalusi, samt den nye «The Wiggle» er begge å finne på det kommende albumet «Midnight Special».

Niels Bagge sier følgende om albumet:
”Jeg har lavet en disco plade igen! Jeg elsker musik som er sexet, fortabt, naiv, selvsikker, varm, cool, elektronisk og organisk på samme tid. Paradokser er min livret! Jeg har arbejdet benhårdt i næsten to år på at videreudvikle min lyd og sangskrivning, og jeg synes, at jeg har lavet en varieret og helstøbt plade, og det var også meningen. Nu kan jeg bare ikke vente med at optræde igen.”

Den nyeste videoen til Vinnie Who:

 

 

Én kommentar til “Vinnie Who: Bad disco-pop music out of Denmark, Copenhagen på by:Larm”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 62 andre abonnenter