Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 29. januar 2013

Sin Fang: Islandsk popmagi på by:Larm

Foto: Pressebilde

Sin Fang , eller Sin Fang Bous som han brukte å kalle seg tidligere, sitt oppfølgeralbum til fin-fine «Summer Echoes» fra 2011 er rett rundt hjørnet. «Summer Echoes», andrealbumet til soloprosjektet til det som er Sindri fra Seabear, var intet mindre enn forfriskende, lett psykedelisk indiefolk. Sånn passe artsy fartsy fra en fyr som av og til figurerer med brodert skjegg, og av og til med kjeften full av bjørk. Om det siste er en eller annen form for kvasi-allusjon til selveste Björk, er uvisst.

Fjorårets EP «Half Dreams» hadde sågar en touch av vestkyst. Ikke helt ulikt det Sin Fang leverte på fjorårets album, dette, men nå har han tatt på seg vestkystshortsen i tillegg. Resultatet er ganske så slackete, men absolutt likbart. Bonusopplysning: Katten i musikkvideoen til «Only Eyes», førstesporet fra den ferske ep-en, heter Emilio Estevez. Ekstra vestkystpoeng der, altså.

Ut fra  Sin Fang -singelen «Look At The Light» å dømme er det duket for mer islandsk popmagi når «Flowers» slippes 1. februar. Sindri Már Sigfússon, som han egentlig heter, opererer et sted i mellom psykedelisk indiefolk og eksperimentell pop. «Look At The Light» legger seg i den eksperimentelle pop-gropa. Lavmælt, sådan, og meget lovende for det kommende albumet.

Saka er hentet fra Rune Aas sin brillefine musikkblogg Brilleslange Brilleslange

Sin Fang spiller for øvrig på by:Larm 13. og 14. februar

Én kommentar til “Sin Fang: Islandsk popmagi på by:Larm”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter