Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 31. januar 2013

DRM slipper album i april, og feirer med releasekonsert på John Dee og en liten turné

DRM feirer lanseringen av sitt andre album «Ord» på John Dee, torsdag 11. april.

Releasekonserten vil være en helaften bestående av nytt materiale, utvalgte klassikere for fansen og noen overraskelser. Showet markerer også starten på gruppas albumturné, datoer vil annonseres fortløpende.

«Ord» følger opp 2011-debuten «ÆØÅ», og byr på produksjoner fra blant annet Tommy Tee, En som heter Marius (Karpe Diem), Adonis og Tom12. Sporene ”100”, ”Proppaganda” og ”Rein Maggi” har rukket å bygge forventninger hos både gamle og nye fans, som har mye godt i vente.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter