Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 12. februar 2013

Klangkollektivet – første utgivelse og by:Larm

Bergens nye vinyl label Klangkollektivet er klar med sin første utgivelse fredag 22. februar, når Monstereo slipper debutplaten «Spacesuits, On!». Det feirer de med å invitere til labelnight og fest på Tilt under by:Larm, torsdag 14. februar kl. 18.00.

Av: Victor Josefsen

«Spacesuits, On!» kommer ut i begrenset opplag på dobbel vinyl med et cover, tegnet for hånd av Klangkollektivets egen husdesigner Robert Høyem. Det konseptuelle albumet inneholder fem spor, samt musikalske elementer som både fenger og overrasker lytteren, med solide melodilinjer og spacerock som bryter over i mer udefinerbare støypartier, lover Klangkollektivet. Monstereo blir selvsagt med til Oslo og deler scene på Tilt sammen med tre andre artister fra Klangkollektivet: Electric Eye, Línt og Krachmacher.

Electric Eye og Línt er også aktuelle med utgivelser på vinyl i løpet av våren, mens Krachmacher slapp sitt debutalbum «Paratrooper» på eget selskap i 2012. Så stikk  innom Tilt for en forsmak på platevåren til Klangkollektivet.

 

Klangkollektivet presenterer:
18:00 – Línt – Soundcloud
18:45 – Electric Eye – Soundcloud
19:30 – Monstereo – Soundcloud
20:15 – Krachmacher – Soundcloud

DJ Sten Ove Toft / Gratis inngang!

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

2 kommentarer til “Klangkollektivet – første utgivelse og by:Larm”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter