Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 15. februar 2013

LCMDF: Eurotrash på by:Larm

En fordel med by:Larm er kontrastene. I går dro vi rett fra islandske Sin Fangs stemningsfulle konsert i Kulturkirken Jacob til eurotrash på Jaeger med adresse: Søstrene i  LCMDF, Helsinki, Finland.

Alle foto: Stian Schløsser Møller

Sin Fang: Nærmest andektig stemning, og meget velegnet  lokale for en slik type konsert. Pastorale utsmykninger. LCMDF: Løsluppent i mørkt «lugubert» kjellerlokale (gamle So What). Kontraster, ja.

Sjangerblanding er de finske jentene virkelig ikke redd for. LCMDF smetter inn madchester,G-funk, Motown-soul, R&B og en dæsj brit pop med nogo attåt. Referanser står i kø, men enkelt oppsummert: rytmisk, fengene og dansbar «euro»pop.

En, tja, finsk utgave av Salt-N-Pepa med kred, for LCMDF er visstnok regnet som hippe, men heldigvis framstår de som lite pretesiøse. Jentene virker mer opptatt av å dyrke musikken sin heller enn imaget, og  kanskje nettopp det er litt av grunnen til at så mange regner disse finske jentente som et av de hippe banda, hvem vet.

Den blonde vokalisten er en kruttønne av energi der hun i full fighting-modus hopper rundt på scenen på Jaeger. En frontfigur i LCMDF som man ikke kan unngå å legge merke til. Fullt energikjør fra første taktslag, og nye friske fraspark er resepten. Refrengene er ofte fengende. I det hele tatt, vi i trakk på smilebåndene og ble i  godt i humør av LCMDF, og mer forlangte vi da heller ikke. Sjekk dem ut i kveld/natt. Party-modus pålagt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 66 andre abonnenter