Søk Meny Lukk
Lukk
Av: admin Anbefalinger 22. februar 2013

Dominic er endelig klar med sitt album nummer tre 22. mars

Det har gått fire år siden forrige album, men Dominic endelig klar med sitt album nummer tre, «Persona», 22. mars.
Av: Victor Josefsen

Dominic har siden oppstarten i 2001, hatt sitt hovedfokus på konserter og livespilling, og spesielt siden 2003 turnert mye i både innland og utland. Underveis har det blitt flere utgivelser, deriblant to album. De fleste tidligere innspillingene har blitt gjort live og på så kort tid som mulig. Bandet har hatt et fokus på å fange den nerven og råskapen som liveformatet gir, uten å bruke for lang tid på etterarbeid og produksjon.

Dette er ikke tilfelle med «Persona». Dominic begynte å jobbe med låtene på dette albumet kort tid etter at deres andre album «Nord» kom ut i 2009. Siden 2010 har det vært mindre livespilling, men samtidig en jevn og kontinuerlig jobbing med materiale til «Persona». Dominic har vært inn og ut av studio sommeren og høsten 2012 for å gjøre ferdig plata. Resultatet er altså «Persona».

Tittelen på albumet er tatt fra psykiateren Carl Jung, som definerte persona som en maske, den ytre fasaden vi forsøker å opprettholde i sosiale settinger. Persona-masken oppstår i skillet mellom individet og samfunnet rundt, og er ikke mer ekte enn karakterene som spilles i et fiksjonelt stykke. Både i fiksjonen og i det virkelige liv har denne masken to funksjoner; å gjøre et bestemt inntrykk på andre, og å skjule individets sanne natur.

 

 

Her kan du søke etter og låne bl.a. musikk, noter, DVD’er og filmer i Deichmans katalog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 62 andre abonnenter