Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 24. februar 2013

Verdensrommet kaller

De siste par åras norsk-på-norsk-bølge har ikke nødvendigvis ført bare bra ting med seg. Ullen engelsk hadde i enkelte tilfeller strengt tatt vært å foretrekke fremfor kleine tekster, og dertil låttitler. Ikke at Verdensrommet har så mye å frykte akkurat der, selv om de riktignok er farlig nære å være en del av låttittelstatistikken med «Alt Det Du Sier (Til Deg Selv)». Det til side, Verdensrommet begynte for alvor å bli interessante da de slapp låta «Nytt» i fjor, og på sin siste singel fortsetter de å legge til poeng på lovende-kontoen. Det er shoegazy, upbeat og en smule atypisk pop det de presenterer her, og selv om de ennå høres litt uferdig ut, tegner dette riktig så bra for fortsettelsen.

 

 

Saken er er tidligere publisert på Rune Aas sin brillefine musikkblogg Brilleslange Brilleslange

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

Én kommentar til “Verdensrommet kaller”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter