Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 12. mars 2013

10 år med rock fra The Vineyards

The Vineyards feirer 10-årsjubileum på Revolver 15. mars.


The Vineyards

 

10 år uten forandringer
Helt siden The Vineyards begynte å spille rock i 2003 har både besetningen og oppskriften vært det samme. I løpet av årene har det blitt 3 album, 1 ep og ymse andre utgivelser, et hundretalls konserter i Norge og Tyskland, spilletid på radio, TV, videoer og reklamefilmer – og ikke minst bortimot 1 000 øvinger. Der andre band gir opp og pakker sammen når den store suksessen uteblir, gir The Vineyards aldri opp jakten på den perfekte låten og den beste konsertopplevelsen, meldes det.

– Det handler om rock for rockens egen skyld, ren og skjær spilleglede – og ikke noe mer enn det, forteller The Vineyards.

10 år til neste jubileum
– Om 10 år feirer The Vineyards 20-årsjubileum med samme besetning og samme oppskrift. Kanskje har det kommet en hitsingle og kanskje ikke. Det har i alle tilfeller ikke noe med saken å gjøre. Verden trenger bra rock og The Vineyards er din garantist for at det alltid er tilgjengelig, avslutter The Vineyards.

 

The Vineyards plakat

 

Ta turen til Revolver fredag 15. mars og bli med på feiringen av The Vineyards første 10 år.
https://www.facebook.com/events/127634614076169/

Én kommentar til “10 år med rock fra The Vineyards”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter