Søk Meny Lukk
Lukk
Av: admin Anbefalinger 17. mars 2013

Angelica’s Elegy – musikk som bør lyttes til på vinyl i en kjellerstue fra 70-tallet

«Gold Celeste» av Angelica’s Elegy er siste fullengder ut fra den imponerende Riot Factory-stallen.
Av: Rune Aas

Det har på en måte blitt en vane la seg begeistre av det meste som kommer fra Riot Factory, og det at Angelica’s Elegy også innfrir på albumdebuten burde ikke komme som en overraskelse på noen. «Gold Celeste» er 9 stykk låter med tiltalende, utfordrende og til dels eksperimentell pop omslørt av et nostalgisk røykteppe som bringer tankene over på både deler av Gebhardt-era Motorpsycho og ikke minst Dungen.

Angelica’s Elegy høres ut som på mange måter ut som de er in limbo mellom et malerisk lydbilde fra 70-tallet og smart pop fra 2010-tallet. Gitt at du ikke har mulighet til å se dem live, er dette musikk som bør lyttes til på vinyl i en kjellerstue fra 70-tallet med innrøykte vegg-til-vegg-tepper. Noen som har en til låns?

 

 

Saken er tidligere publisert i  Rune Aas sin brillefine musikkblogg Brilleslange Brilleslange

4 kommentarer til “Angelica’s Elegy – musikk som bør lyttes til på vinyl i en kjellerstue fra 70-tallet”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter