Søk Meny Lukk
Lukk
no image
Av: Frank Michaelsen Anbefalinger 22. mars 2013

Efterklang på Deichman

Det danske bandet har laget dokumentar i spøkelsesbyen Pyramiden. Efterklang-fan Kjersti Simavik Dahl har tatt initiativet til å vise filmen i Kinoteketet vårt førstkommende tirsdag kl. 1730.
Tekst: Frank Michaelsen

Dette skriver hun på Facebook:

I 2011 dro bandet til en forlatt gruveby på Svalbard, kalt «Pyramiden». De besøkte stedet i forbindelse med albumutgivelsen Piramida, som ble utgitt i 2012. Regissør, Andreas Koefoed, filmet under oppholdet, og materialet har blitt til en 57 minutter lang dokumentarfilm med tittelen «The Ghost of Piramida». Ledsaget av en fåmælt og likegyldig russisk isbjørnvakt, går bandet rundt på en lyd-skattejakt i de tomme bygningene på stedet, mens fortelleren, en tidligere Pyramiden-innbygger, tar oss med tilbake til en svunnen tid da Pyramiden blomstret…

 

 

Efterklang ønsker at folk over hele verden skal ha mulighet til å se «The Ghost of Piramida». Via deres hjemmeside har de oppfordret privatpersoner til å registrere seg for å få tilsendt filmfilen i full oppløsning, og være vert for sine egne visninger på et offentlig sted.

Meld deg på visningen her
Les mer om filmen her

Efterklang på by:Larm: Spirituelt og organisk

Plateanmeldelse: Efterklang – Magic Chairs

Efterklang: Verdenspremiere i Sydney Opera House

Én kommentar til “Efterklang på Deichman”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 68 andre abonnenter