Søk Meny Lukk
Lukk
Av: admin Anbefalinger 24. mars 2013

Ty Segall-kompis Mikal Cronin

Fresk feelgood // Det var mye Ty Segall i 2012 når det kom til området støygarasjepsychpop og dertil lignende. Forståelig nok, med tanke på at fyren hadde et rimelig produktivt år med intet mindre en 3 albumutgivelser. Når vi skriver 2013 er det på tide at Segall-kompis Mikal Cronin også får sin dose oppmerksomhet. Cronin ga blant ut plata «Reverse Shark Attack» i 2009 (cover øverst) i samarbeid med Ty Segall, og solodebuterte med et selvtitulert og høyst habilt album i 2011. Nå har han signa til Merge Records (tenke seg til), og er klar med det som fort kan bli et enda bedre andrealbum. Singelen «Shout It Out» er hakket snillere og langt mindre støyete enn vi er vant til å høre fra den kanten, men oser feelgood lang vei. Albumet «MCII» slippes i mai før han legger ut på Europa-turné i juni og juli, så langt uten datoer her til lands. Kremt, host, hint.

Saken er hentet fra Rune Aas sin brillefine musikkblogg Brilleslange Brilleslange (Nå «nedlagt»).

Hvor mange utgivelser kommer det fra Ty Segall i 2013?
Årets album 2012 / Lyden av 2013

2 kommentarer til “Ty Segall-kompis Mikal Cronin”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 62 andre abonnenter