Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Stian Bjørnsson Hope Anbefalinger 5. april 2013

Ukas tips!

Forsman2

Denne uka har jeg kost meg med den glimrende serien «Låtene som forandret musikken» på NRK2. Det er en svensk dokumentar serie hvor Josephine Forsman fra Sahara Hotnights tar oss med på en reise i musikkens verden og intervjuer ulike folk som var med på deifinere den. Denne gang møtte hun Black Sabbath, Gerry & The Pacemakers og Orange Juice, neste gang tar hun for seg bl.a. The Mamas and The Papas Sjekk ut, NRK2, tirsdag kl. 21.30.

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.