Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Stian Bjørnsson Hope Anmeldelser 12. april 2013

Kvelertak: Ukas tips!

Mange har nok allerede fått med seg den gode mottakelsen av Kvelertaks siste plate Meir, men skulle du av en eller annen grunn ha gått glipp av det har du sjansen nå. Jeg har nesten ikke hørt på noe annet denne uken.

meir

Debutplata Kvelertak fra 2010 ble litt for mye for meg, det var jo knalltøffe saker, men det ble litt for ensformig i lengden. Men på Meir har de klemt til ekstra og fått til et mye mer raffinert og nyansert lydbilde som kler dem godt. Vokalist Erlend Hjelvik skriker ikke fullt så mye her, og de har til og med lagt på et par akkustiske partier for å myke opp litt. Men ikke misforstå, det er fremdeles hardt, punka og rått som bare pokker. Og jeg anbefaler alle til å la nabo være nabo og skru volumet på fullt, for det er når du kjenner vibrasjonene fra høyttalerne i sofaen Kvelertak virkelig tar tak i deg og gir deg et ekte auditivt truserøsk.

I morgen spiller de for et utsolgt Rockefeller.

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker og noter i Deichmans katalog

 

Én kommentar til “Kvelertak: Ukas tips!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter