Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Stian Bjørnsson Hope Anbefalinger 19. april 2013

Ukas tips!

Denne uka har jeg hørt mye på den siste platen til Hedvig Mollestad TrioAll of them Withces, og det er noe av det tøffeste Black Sabbath aldri lagde.

Dette er plate nr. 2 fra Mollestad trioen, og de har tatt skrittet enda lengre ut i metalsjangeren i forhold til hva de gjorde på debuten Shoot! fra 2011. Noen vil kanskje innvende at det kan bli litt monotont i lengden, og for mye repitisjon. Men for meg fungerte det nesten omvendt, monotonien ble suggerende, og jeg satte den på igjen umiddelbart etter første lytt. Og det beste av alt er at det bare blir bedre og bedre for hver gang. Men er det jazz, er det heavy, er det jazzheavy? Vel, det er ikke så viktig. Jeg sier som Ida Jenshus sa på Spellemannsprisen, drit i sjanger, dette er herlig rått uansett!

2 kommentarer til “Ukas tips!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 68 andre abonnenter