Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Musikkavdelingen Anbefalinger 25. april 2013

Fredag 20. september står Klovner i Kamp sammen på scenen igjen

Syv år etter avslutningskonserten til Klovner i Kamp på Rockefeller er det endelig klart for en eksklusiv “One Night Only”- konsert på storebrorscenen Sentrum.

Av: Victor Josefsen

Aslak Hartberg (“Alis”), Sveinung Eide (“Dr.S”), Esben Selvig (“Dansken”) & Thomas Gullerud (“Dj Goldfinger aka Fingern”) utgjør Klovner i Kamp. De har siden oppstarten i 1994 vært som pionerer av norskspråklig rap å regne og var med på å starte en bølge av rap på morsmålet gjennom debutalbumet “Schwin” i 2000.

Året etter fulgte de opp med det Spellemannvinnende albumet “Bjølsen Hospital”. Senere kom det kritikerroste albumet “Kunsten å fortelle” (2003) og deretter det noe mindre kritikerroste “Ørnen tek ikkje unga” (2005).

Merittlisten rommer flere norske hiphopklassikere som: “Nattens Sønner”, “Kaninkoker”, “Tykt og Tynt», “Alt som ikke dreper” og “Syng” sammen med Odd Nordstoga. Klovner i Kamp var lenge den eneste norske rapacten med et gullplate å vise til i salgssammenheng, og har en trofast fanskare som fortsatt følger gruppen gjennom tykt og tynt.

 

Sjekk også relaterte saker nederst, klikk «Last inn mer», og du må muligens klikke «Last inn mer» flere ganger for å få med deg alle.

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter