Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Musikkavdelingen Anbefalinger 25. april 2013

Fredag 20. september står Klovner i Kamp sammen på scenen igjen

Klovner Bruk

Syv år etter avslutningskonserten til Klovner i Kamp på Rockefeller er det endelig klart for en eksklusiv “One Night Only”- konsert på storebrorscenen Sentrum.

Aslak Hartberg (“Alis”), Sveinung Eide (“Dr.S”), Esben Selvig (“Dansken”) & Thomas Gullerud (“Dj Goldfinger aka Fingern”) utgjør Klovner i Kamp. De har siden oppstarten i 1994 vært som pionerer av norskspråklig rap å regne og var med på å starte en bølge av rap på morsmålet gjennom debutalbumet “Schwin” i 2000.

Året etter fulgte de opp med det Spellemannvinnende albumet “Bjølsen Hospital”. Senere kom det kritikerroste albumet “Kunsten å fortelle” (2003) og deretter det noe mindre kritikerroste “Ørnen tek ikkje unga” (2005).

Merittlisten rommer flere norske hiphopklassikere som: “Nattens Sønner”, “Kaninkoker”, “Tykt og Tynt», “Alt som ikke dreper” og “Syng” sammen med Odd Nordstoga. Klovner i Kamp var lenge den eneste norske rapacten med et gullplate å vise til i salgssammenheng, og har en trofast fanskare som fortsatt følger gruppen gjennom tykt og tynt.

 

Sjekk også:

Minken og Märtha Louise i Yoga Fire video
Aslak Hartberg’s The Fuzz tolker «Last Christmas»
Nye låter fra Maya Vik og Aslak Hartberg’s The Fuzz
Kongen av Bastøy ny vokalist i Yoga Fire
Aslak Alis Hartberg til Mono under Oslojazz

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 24 andre abonnenter